Noutati

Avem deosebita onoare de a vă invita la CONFERINȚA DE ÎNCHIDERE A PROIECTULUI  care va avea loc în data de 4 mai 2022, la Universitatea POLITEHNICA din București, Spl. Independenței nr 313, sector 6, RO-60042, București, România Clădirea Rectorat – Sala Senatului, incepand cu ora 10:00.

AFIS EVENIMENT

INVITATIE EVENIMENT

PROGRAM EVENIMENT


Ca urmare a implementarii proiectului PROVED propunem spre consultare draft-ul propunerii de act normativ pentru Legea Compostului. Asteptam obervatiile/contributiile dumneavoastra pana la data de 23 august 2019.

Observatiile dumneavoastra se trimit pe email la adresa:

 tiberiuapostol80@gmail.com

Draft-ul propunerii de act normativ pentru Legea CompostuluiAvem deosebita onoare de a vă invita la Workshop-ul: Valorificarea energetică și materială a deșeurilor.  Workshop-ul va avea loc în data de 24 iulie 2019, la Universitatea POLITEHNICA din București, Spl. Independenței nr 313, sector 6, RO-60042, București, România Clădirea Rectorat – Sala Senatului, incepand cu ora 09:00.

AFIS EVENIMENT

INVITATIE EVENIMENT

PROGRAM EVENIMENT

COMUNICAT EVENIMENTÎn data de 21.11.2018, la Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Cladirea Rectorat - Sala Senatului, in cadrul proiectului ”Procese și sisteme operationale pentru tratarea și valorificarea material și energetică a deșeurilor - PROVED” a avut loc o un workshop - Bio-deseurile in economia circulara.

AFIS EVENIMENT

INVITATIE EVENIMENT

PROGRAM EVENIMENT

COMUNICAT EVENIMENT


În data de 26.07.2018, la Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Cladirea Rectorat - Sala Senatului, in cadrul proiectului ”Procese și sisteme operationale pentru tratarea și valorificarea material și energetică a deșeurilor - PROVED” va avea loc o manifestare științifică.

INVITATIE EVENIMENT

PROGRAM EVENIMENT

COMUNICAT EVENIMENT


INTREPRINDERILE INTERESATE DE ACTIVITATILE DE TIP B,C SI D, ALE PROIECTULUI PROVED SUNT RUGATE SA-SI  DEPUNA EXPRESIILE DE INTERES IN VEDEREA POSIBILITATII SEMNARII DE NOI CONTRACTE SUBSIDIARE.

În data de 27.02.2017, la Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Biblioteca centrala, Etaj II, in cadrul proiectului ”Procese și sisteme operationale pentru tratarea și valorificarea material și energetică a deșeurilor - PROVED” a avut loc manifestarea științifică cu tema ”Managementul deseurilor solide în România”.

În cadrul evenimentului, directorul de proiect, domnul prof. dr. ing. Tiberiu Apostol a oferit informații privind obiectivele proiectului precum și grupurile țintă cărora li se adresează proiectul PROVED.

De asemenea, domnul sl. dr. ing. Stan Constantin a susținut expunerea cu tema ”Managementul deșeurilor solide în România”, care a fost urmata de o dezbatere stiintifica pe acest subiect.

La eveniment au participat o serie de agenti economici din domeniul gestiunii deșeurilor, posibili parteneri si beneficiari, care și-au aratat interesul asupra obiectivelor speficifice ale proiectului PROVED: S.C. APISORELIA S.R.L; S.C. SUPERCOM S.A; S.C. ECOVIABLE INGENIERIE S.R.L; S.C. AGILROM SCIENTIFIC S.R.L precum si S.C. Eco Solutii Online S.R.L

Pentru detalii suplimentare, director de proiect Prof. dr. ing. Tiberiu APOSTOL

 e-mail: tiberiuapostol80@gmail.com,  telefon: 0744 306 966